Πικραμένος φεύγει από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής που είναι από τα καλύτερα παιδιά του μπάσκετ και που δεν περίμενε να αποτελέσει ποτέ παρελθόν. Ομως ο Λούκα Μπάνκι είχε άλλη γνώμη και έτσι ο Μαυροειδής δεν θα συνεχίσει στην Ενωση αν και πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και ειδικά είχε σημαντικότατη συμβολή στο Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου στην Κρήτη.

Παρόλα αυτά και αν και αγαπημένος του προέδρου Μάκη Αγγελόπουλου, προτιμήθηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Καββαδάς που μαζί με τον Χάντερ και τους νέους παίκτες (Ρόμπερτς-Ρος κατά συνθήκην) θα μοιραστούν την θέση του σέντερ.

Οι κακές γλώσσες λένε πάντως ότι ο Έλληνας διεθνής σέντερ που στα 33 του (και ενώ ήταν βέβαιος ότι θα παραμείνει στην Ενωση) θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του και εξετάζει και το εξωτερικό, πληρώνει τις κακές σχεσεις του χωρίς κάποιο σημαντικο λόγο με τον Ντράγκαν Σάκοτα που περιέργως τον είχε αφήσει εκτός και στο τέλος του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Θα μπορούσε ασφαλώς να ειδοποηθεί νωρίτερα για να έχει κάνει τον προγραμματισμό του…