Η βράβευση του basketblog.gr από τα Sports Marketing Awards για το καθημερινό newsletter που φτάνει σε όσους (χιλιάδες) μας εμπιστεύονται, αποτελεί μια επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλουμε ώστε να καλύπτουμε όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες του κοινού συνδυαστικά με την προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το τελευταίο είναι και ένα από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στα 16 χρόνια που υπηρετούμε το μπάσκετ και την ενημέρωση. Αφουγκραζόμαστε τη σύγχρονη εποχή κι αναζητούμε τους τρόπους που θα γίνουμε περισσότερο ελκυστικοί προς το κοινό μας, που περιβάλλουμε με τον προσήκοντα σεβασμό.

Καθώς έχουμε μπει στη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας και μάλιστα σε εποχές που δεν είναι και των «παχέων αγελάδων» έχουμε μείνει πιστοί στις Αρχές μας, έχουμε τον αναγνώστη και το μπάσκετ στο επίκεντρο και όχι τον πρόεδρο ή τον παράγοντα.

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 17 χρόνια προσπαθούν να μας «κατατάξουν» κάπου αλλά επειδή απέτυχαν (και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά) τελικά εγκατέλειψαν. Το basketblog.gr συντηρείται από μόνο του, δεν έχει κάποια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία ως χορηγό, δεν ανήκει σε κάποιο πρόεδρο, δε στέκεται δίπλα σε ΜΙΑ ομάδα αλλά στο σύνολο του μπάσκετ.

Το άθλημα που αγαπάμε το διερευνούμε εις βάθος, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις Εθνικές και τις Τοπικές Κατηγορίες, αγγίζοντας θέματα για τις Υποδομές και τις Ακαδημίες μπάσκετ, έχοντας πάντοτε κριτική σκέψη και γραφή, αλλά όχι κακή πρόθεση.

Τολμάμε- και γινόμαστε δυσάρεστοι- να ασχολούμαστε με θέματα marketing που είναι ειδικά, δε μπορεί να τα γνωρίζει ο καθένας και για το λόγο αυτό παραθέτουμε προτάσεις αλλά και παραδείγματα! Ο στόχος μας είναι η βελτίωση στο πλαίσιο της συνεργασίας που θα πρέπει να έχουν όλοι οι φορείς εφόσον συμφωνούμε ότι σκοπός κοινός είναι η εξέλιξη του μπάσκετ.

Το NBA, το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου αγωνίζεται, διαπρέπει και λάμπει ο Γιάννης πάντα έχει περίοπτη θέση, με αναλύσεις, με ξεχωριστές ιστορίες και γεγονότα.

Η κρίση μας, μέσω της αρθρογραφίας δεν έπαψε ποτέ να είναι αιχμηρή αλλά όχι «δηλητηριώδης». Και σίγουρα δεν είναι καθοδηγούμενη σε καμία των περιπτώσεων. Μια ανάμνηση των αρθρογράφων μας όλα αυτά τα χρόνια, θα πείσει τους πάντες.

Για όλα τα παραπάνω, ο κόσμος μας έχει επιβραβεύσει με την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις ιστοσελίδες μπασκετικού περιεχομένου κι αυτό είναι ένα δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών μας.

Γι’ αυτό και πήγαμε ένα βήμα παραπέρα, με το newsletter που φτάνει καθημερινά, πρωί- πρωί, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων έχουν κάνει εγγραφή. Παράλληλα βελτιώνεται διαρκώς η εικόνα μας, με συνεχείς παρεμβάσεις ώστε να είναι όλα πιο όμορφα κατά την ανάγνωση.

Επειδή όμως δεν εξαρτόμαστε από κανέναν κι έχοντας υποχρέωση απέναντι στους αναγνώστες μας, ποντάρουμε στη δική τους συνδρομή ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη. 

Με μια συνδρομή 12 μηνών (αντί 12,99 ευρώ) ή 6 μηνών (αντί 7,99 ευρώ) κάθε ένας θα έχει από το πρωί όλα τα νέα της ημέρας μέσω του newsletter και παράλληλα θα απολαμβάνει ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

Κάθε συνδρομητής θα μπαίνει στην κλήρωση ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, αξίας σαφώς πολλαπλάσιας από την τιμή της συνδρομής.

Από αυθεντικά T-Shirts ομάδων NBA μέχρι original μπάλες αλλά και κονσόλες ή gadgets.

Είναι ένα δείγμα εκτίμησης απέναντι σε εκείνους που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας ώστε όχι μόνο να εξακολουθήσει να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όλο το φάσμα του μπάσκετ αλλά και για να γίνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και είμαστε εδώ μαζί σας.