Το Basketblog News Room του basketblog.gr έχει μπει για τα καλά πλέον στις ράγες της ενημέρωσης αλλά και της παροχής πλούσιων δώρων για όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν εγγραφή στο πλέον σύγχρονο και καινοτόμο Newsletter τόσο για τις μπασκετικές ειδήσεις όσο και γενικότερα για ό,τι λαμβάνει χώρα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή.

Μάλιστα, μετά από σχετική κλήρωση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Μαΐου έγιναν γνωστοί και οι πρώτοι νικητές των δώρων του Basketblog News Room για το μήνα Απρίλιο, κατά τον οποίο αντί 6.99 ευρώ για την εξάμηνη συνδρομή ή 12.99 ευρώ για την δωδεκάμηνη συνδρομή μπήκαν στην κλήρωση για δώρα πολύ μεγαλύτερης αξίας όπως Samsung Galaxy Buds Pro, Xbox Series X, Xbox Series S και Samsung Galaxy Fit 2 μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε φυσικά πως όσοι κέρδισαν κάποιο από τα πολλά και ακριβά δώρα του Basketblog News Room μένουν εκτός κλήρωσης για τον επόμενο μήνα -τον Μάιο δηλαδή- και θα μπουν ξανά από τον μεθεπόμενο μήνα -στην προκειμένη περίπτωση τον Ιούνιο.

Οι νικητές καλούνται να παραλάβουν τα δώρα τους στα κεντρικά γραφεία της Active Media Group (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 379, Παλαιό Φάληρο 175 64) Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 18.00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Active Media Group:

  1. Τηλεφωνικά: 2109343020
  2. Email: [email protected]

 

Αναλυτικά οι νικητές του Απριλίου:

  1. Samsung Galaxy Buds Pro – Νίκη Γκανογιάννη
  2. Xbox Series X – Αφροδίτη Καβαλαράκη
  3. Xbox Series S – Θέμης Καρβουντζής
  4. Samsung Galaxy Fit 2 – Μολφέτα Νίκη
  5. T-Shirts των (2022 NBA Champions) Golden State Warriors – Ιωάννης Μοσχόπουλος

 

Για όσους δεν κέρδισαν αυτή τη φορά αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Basketblog News Room για τον μήνα Μάιο θυμίζουμε πως τα δώρα είναι τα εξής:

  1. XBΟΧ Wireless Headset
  2. Φανέλα του Kobe Bryant
  3. Samsung Buds Pro
  4. Champions T-Shirt των Golden State Warriors