Ο Ιωνικός θα παίζει και με λαϊκή εντολή στη νέα σεζόν στην Basket League. Ο κόσμος του Ιωνικού έδωσε το παρών στην χθεσινή (13/7) ανοιχτή συνέλευση και στο ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση και ήταν το αν εγκρίνεται η πρόταση του Βαγγέλη Τσάπα για το αύριο στην Basket League, χωρίς να τεθεί κανένα διχαστικό δίλημμα, η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρόταση και ο Ιωνικός θα συνεχίσει στην Α1 κατηγορία, ως Ιωνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Με Λαϊκή Εντολή

Ο Ιωνικός Στην Α1

Πραγματοποιήθηκε χθες 13/7 -έπειτα από πρόσκληση του Ερασιτέχνη- η ανοιχτή συνέλευση φιλάθλων του Ιωνικού με θέμα την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ.

Εφόσον, παρουσιάστηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν μέχρι χθες στα χέρια μας, εφόσον έγινε ξεκάθαρο πως ο Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, εφόσον απαντήθηκαν απο τον κ. Τσάπα όλες οι ερωτήσεις του κόσμου για την προηγούμενη χρονιά και παρουσιάστηκε η πρότασή του επίσημα και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγύησεις που ζήτησε ο κόσμος, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία δι΄ ανατάσεως της χειρός.

Το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση ήταν το αν εγκρίνεται η πρόταση του κ. Τσάπα για την επομένη μέρα στην Α1, χωρις να τεθεί κανένα διχαστικό δίλημμα που θα οδηγούσε σε διάσπαση του κόσμου της ομάδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρόταση και ο Ιωνικός θα συνεχίσει στην Α1 κατηγορία, ως Ιωνικός.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, παρευρέθηκαν για 2.5 ώρες στο Δημαρχείο.

Την ιστορία, λοιπόν, την γράφουν οι παρόντες!

Υ.Γ. Όλη μας η προσοχή στρέφεται πλέον στο γηπεδικό, οπού σε συνεργασία με τον Δήμο, ο Ιωνικός θα πρέπει τον Οκτώβριο να έχει το δικό του γήπεδο στην Α1 !

Υ.Γ.2 Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη για έναν πανίσχυρο Ιωνικό!