Βρέθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας (28/3) ο αντικαταστάτης του Curro Segura στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας, με τον Άγγελο Τσίκληρα να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η μετακίνηση του Ισπανού τεχνικού για την ΑΕΚ!

Ουσιαστικά, ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο της παραμονής στη Basket League, με τη νέα του ομάδα να μετράει εδώ και καιρό τη μια ήττα μετά την άλλη την ίδια στιγμή που έχει αντικρίσει πολλούς από τους κύριους πρωταγωνιστές της στο παρκέ να έχουν αποχωρήσει για διαφορετικούς προορισμούς εδώ και καιρό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Άγγελος Τσίκληρας. Συνεργάτες του θα είναι οι κύριοι Άκης Παπαδάκης και Γιάννος Τζάνης.

Η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη, αφού υπάρχει προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για το μέλλον.

Το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, όσοι εργάζονται στην ΚΑΕ, ο κόσμος της ομάδας και η διοίκηση ενωμένοι θα συνεχίσουν για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Ο Αγγέλος Τσίκληρας στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ιωνικού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου και δεσμεύομαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του σταφ θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».