Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο τεχνικός της Λάρισας μετά την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου:

«Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. όπως και το παιχνίδι στη Ρόδο. Η διαφορά ήταν στη ψυχολογική προσέγγιση. Μετά τη νίκη στη Ρόδο, θέλαμε και σήμερα τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το παιχνίδι χάλασε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε να δούμε το ματς χωρίς να πρέπει να το κερδίσουμε. Δείξαμε ανταγωνιστικότητα.

Τα λάθη στο τέλος του ματς στέρησαν κατοχές, ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κρατήσαμε τον Ήφαιστο χαμηλά στο σκορ, αλλά το πρόβλημά μας στην επίθεση, παράλληλα με τα λάθη μας, ήταν καθοριστικά . Από τα 17 λάθη δεχτήκαμε 16 πόντους. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια».

Για τον Χίκι… «Είναι δύσκολο ένας παίκτης να μπει τόσο γρήγορα. Είναι παίκτης που θέλει την μπάλα στο χέρια του. Δεν γνωρίζει τους συμπαίκτες του και δεν τον γνωρίζουν. Οι συμπαίκτες του τον καλωσόρισαν. Και αυτός ‘πολέμησε’ μαζί μας».

Για τον Ρας… «Είναι πολύ μεγάλο όνομα για την Ελλάδα. Η συζήτηση που είχαμε ήταν πως ο ίδιος ήθελε να μπει παιχνίδι, γιατί του λείπει. Εμείς θέλουμε να μπει στα αποδυτήρια και να είναι ο μεγάλος αδερφός.

Θα προσπαθήσουμε να δούμε που μπορούμε να μας βοηθήσει. Είναι επιτυχία που τον έφερε η ομάδα. Θα έρθει και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Έως τότε δεν φεύγει κανείς. Βλέποντας και κάνοντας».