Ο Χολαργός μπορεί να ηττήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο αγώνα για το 2019, όμως το προσεχές Σάββατο (12/01) υποδέχεται τον Πανιώνιο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το 2019 και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να κλειδώσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση παραμονή και παράλληλα να κοιτάξει τις πιο ψηλές θέσεις της κατηγορίας.

Ο Σαββατιάτικος αγώνας είναι ιδιαίτερος για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία θα έχει στις κερκίδες της παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα λάβει χώρα μία αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Κιβωτού και την ομάδα παίδων του Χολαργού.

Η διοίκηση των νεοφώτιστων καλεί με ανακοίνωση της τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικά το παρόν στο κλειστό και παράλληλα να ενισχύσει με όποιον τρόπο μπορεί την προσπάθεια που γίνεται στην Κιβωτό του Κόσμου, με δεδομένο ότι θα υπάρξει και συγκέντρωση αγαθών που χρήζουν ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Χολαργού για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (12/1, 15.30 ΕΡΤ2) με τον Πανιώνιο στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Μια αναμέτρηση που εκτός από το αγωνιστικό έχει και πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στο γήπεδο θα παρευρεθούν παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να αγωνιστούν στο ημίχρονο του αγώνα σε έναν αγώνα επίδειξης με «αντίπαλο» την ομάδα παίδων του Συλλόγου μας. 

Παράλληλα, η οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ καλεί τους φίλους της ομάδας, να συμμετέχουν ενεργά στη συγκέντρωση τροφίμων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, σε ειδικό χώρο στην είσοδο του γηπέδου, για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου

Οι ανάγκες είναι σε φάρμακα ευρείας χρήσης, καθαριστικά (μπάνιου-κουζίνας, απορρυπαντικά), χαρτικά και ειδικότερα τρόφιμα όπως:

Κρεατικά (φρέσκα – κατεψυγμένα),
Ψαρικά (φρέσκα – κατεψυγμένα και γενικά χωρίς κόκαλο)
Κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς – φασολάκια)
Κατεψυγμένες σφολιάτες (τυροπιτάκια – σπανακοπιτάκια κλπ)
Εμφιαλωμένο  νερό
Φρέσκα φρούτα – λαχανικά
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Ζαμπόν και γαλοπούλα για τοστ
Τυρί σε φέτες για τοστ
Τυριά
Γάλα φρέσκο
Βιτάμ
Βούτυρο
Σνάκς (όπως bake rolls, κριτσίνια, αλμυρά κτλ.)
Μπισκότα
Κρουασάν
Χυμοί
Η διοίκηση της ΚΑΕ Χολαργός μέσα από την δράση για την στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο που επιτελούν οι ομάδες-οργανισμοί σε μια δύσκολη εποχή.

Η προσφορά όλων είναι αναγκαία, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη και ειδικότερα τα παιδιά.