Ο Γηραιός παλεύει να παραμείνει στα «σαλόνια» της Basket League, σε μία σεζόν με πολλά προβλήματα.

Ωστόσο ο κόσμος της ομάδας επιδιώκει να στηρίξει το μπασκετικό τμήμα και καλεί όποιον αγαπάει την ομάδα να συνδράμει οικονομικά, θέλοντας παράλληλα να ενισχύσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, με ένα ποσό, πέραν της συμπαράστασης στην κερκίδα, η οποία είναι δεδομένη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΓΣ Ηρακλής συγχαίρει θερμά τους Αθλητές και τον Προπονητή της Ομάδας Μπάσκετ για μια ακόμη γενναία εμφάνιση, παρά τις αντίξοες – και κάτι παραπάνω – συνθήκες.

Να γνωρίζουν, παίκτες και προπονητές, ότι όλος ο κόσμος του Ηρακλή είναι και θα είναι στο πλευρό τους στους επόμενους κρίσιμους αγώνες.

Η «Ανάσταση» του Τμήματος θα έρθει μόνο με κινητοποίηση όλων μας, με ενεργό συμμετοχή και παρουσία στις δράσεις για τη στήριξη του.

Γνωρίζουμε όλοι τον υπεύθυνο της απαξιωτικής εικόνας και τον καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες του, έστω και τώρα. Προέχει η «σωτηρία» της Ομάδας και γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να δράσουμε.

Καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή να συνεχίσει την συγκινητική στήριξη μέσω της καμπάνιας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ομάδας, ώστε να κρατήσουμε εμείς τους παίκτες αξιόμαχους και αποφασισμένους.

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας, που κοστίζουν 30 και 50 ευρώ για τους αγώνες με Λαύριο και Παναθηναϊκό συνεχίζεται, ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς

5222-101690-009

ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-207715 και στο Κατσάνειο Γυμναστήριο, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ».