Οι κ.κ. Δρακόπουλος και Σκουρτόπουλος συναντήθηκαν μέσα στο Σάββατο (15/5) και ανέλυσαν τα νέα δεδομένα στον Ηρακλή. Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή λύθηκε μέσα σε λίγη ώρα, αφού ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θα παρουσιάσει κάτι ξεχωριστό μέσα στην ερχόμενη σεζόν. Κι αυτό έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα της ομάδας, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής ξεκαθάρισαν ότι ο Ηρακλής έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά, μέσα από συγκεκριμένο πλάνο και συντονισμένες κινήσεις. Πλέον θα αλλάξει επίπεδο και οργανωτικά αφού ο κ.Δρακόπουλος είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τη σεζόν 2020-2021.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πάντα θα πάνε από την αρχή. Με εξαίρεση τους νεαρούς παίκτες (και ο Ηρακλής διαθέτει αρκετούς με προοπτική) για τους οποίους θα υπάρχει πλάνο εξέλιξης, θα πρέπει να περιμένουμε διαφορετική εικόνα.

Πρόθεση του προέδρου και του προπονητή είναι να έχει η ομάδα έναν ισχυρό κορμό από Έλληνες παίκτες, πρώτης γραμμής. Εκεί δίνεται η προτεραιότητα καθώς αφού κλείσουν οι Έλληνες στη συνέχεια θα υπάρξουν οι κινήσεις για τους ξένους παίκτες. Επί της ουσίας ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα, πάει σε άλλες καταστάσεις και με πολλή αισιοδοξία για το μέλλον. Πατώντας όμως επάνω σε συγκεκριμένο πλάνο.

Δείτε την ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας μας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόδωρο Δρακόπουλο σήμερα στην Αθήνα, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημήτρη Καρβέλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την σεζόν 2021-2022.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ  παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και η μεταβατική περίοδος».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση των “κυανόλευκων”: