Κάτοικος Θεσσαλονίκης και παίκτης του Ηρακλή θεωρείται ήδη με κάθε επισημότητα ο νεαρός Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2 και τώρα πραγματοποιεί το μεγάλο “βήμα” για τα “σαλόνια” της ΕΚΟ Basket League.

Ο Γκιουζέλης είναι 24 ετών, έχει ύψος 2,04 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ο νεαρός αθλητής είναι ο γιός του Στέλιου Γκιουζέλη, ο οποίος αγωνίστηκε για 9 χρόνια με τη φανέλα του Ηρακλή και συγκεκριμένα από το 1981 μέχρι και το 1990.

Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Περιστέρι, τον Ιωνικό Νίκαιας, την Αγία Παρασκευή, τη Δάφνη Δαφνίου, τον Κόροιβος Αμαλιάδας, αλλά και το Διαγόρα Δρυοπιδέων.  

Φέτος με την ομάδα από το Αιγάλεω μέτρησε στο πρωτάθλημα της Α2 6,4 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο μ.ο. ανά παιχνίδι. Τέλος, κατάφερε με το Διαγόρα να πανηγυρίσει και την άνοδο στην ΕΚΟ Basket League, αλλά και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου αποκλείστηκε η ομάδα του από την ισχυρή ΑΕΚ.

Δείτε την ανακοίνωση του Ηρακλή:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. Ο αθλητής θα ενισχύσει την Ομάδα μας από τη θέση του φόργουορντ, είναι 24 ετών και ύψους 2.04 και η περίπτωσή του ενισχύει την εφαρμογή του ρητού “το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει”, καθώς είναι ο γιος του Στέλιου Γκιουζέλη που τίμησε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ από το 1981 ως το 1990, παίζοντας σε 225 αγώνες. Ευχόμαστε στον Γιώργο παρόμοια μακροημέρευση, υγεία και δύναμη! 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 23 Νοεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟ και κατόπιν συνέχισε στο Περιστέρι, τον Ιωνικό Νίκαιας, την Αγία Παρασκευή, τη Δάφνη (8,4 π.μ.ο.), τον Κόροιβο (7,2 π.μ.ο., 3,7 ρ.μ.ο.) ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπiδέων (6.4 π.μ.ο., 4.8 ρ.μ.ο., 1 κλεψ.μ.ο.), που ανέβηκε στην Α1. 

Καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, Γιώργο”.

Δείτε τον Γκιουζέλη εν δράσει:

Δείτε τη δημοσίευση του Ηρακλή:

‼️ Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. ‼️…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020