Ο Ηρακλής αρχίζει την Κυριακή (19/9, 17:00) τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2021-22 με το Κύπελλο Ελλάδας και τα προβλήματα δεν λείπουν. Κι αυτό διότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν πρόκειται να υπολογίζει στο ματς με το Μαρούσι για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου τους Γιάννη Κουζέλογλου, Michael Finke και Ryan Taylor.

Κάπως έτσι την αποστολή των “κυανόλευκων” για την Αθήνα απαρτίζουν οι εξής 10 αθλητές: Woolridge, Σκορδίλης, Αγραβάνης, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Douglas, Turner Jr, Παπαδάκης, Lynch.

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση στο www.iraklis-bc.gr, ο Παντελής Μπούτσκος, άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου. δήλωσε: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να μην εστιάσουμε στα προβλήματα, να συσπειρωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας.

Το Μαρούσι είναι μια ομάδα, που έχει βρει τη χημεία του νωρίς. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να πετύχει σημαντικές νίκες στο θεσμό, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Οφείλουμε να επιβληθούμε, με την αθλητικότητά μας στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα στην επίθεση».