Ο Ηρακλής έκανε το 3/3 και πήρε την πρόκριση για τους 16 του FIBA Europe Cup, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο τεχνικός της ομάδας Στέργιος Καλύβας, αλλά και ο σέντερ των “κυανόλευκων” Βασίλης Καββαδάς μίλησαν για την πρόκριση αυτή.

Δείτε τι δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς:

«Είναι το τέλος μιας πολύ απαιτητικής και κουραστικής εβδομάδας για την Ομάδα μας ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Με την πρόκριση στους “16”! Είμαι πολύ περήφανος για τον ΗΡΑΚΛΗ, τους συμπαίκτες μου, το staff, για όλους. Χρειαζόμασταν να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε λίγο την κατάσταση που υπήρχε. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά και με πολύ κόπο και προσπάθεια ήρθαν αυτές οι 3 νίκες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ελπίζω αυτές οι νίκες να είναι οδηγός για τη συνέχεια. Με υπομονή και δουλειά θα συνεχίσουμε σε όλες τις υποχρεώσεις, με υγεία πάνω απ’ όλα».

Δείτε τι είπε ο Στέργιος Καλύβας:

«Κάναμε δυο νίκες με δυο πολύ καλές ομάδες, με ανατροπές στο σκορ και διακυμάνσεις, που μας δυναμώνουν για τη συνέχεια. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και οι δυο αγώνες ήταν σκληρά παιχνίδια και κρίθηκαν στο τέλος και είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η ομάδα σε αυτό. Στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, η πρώτη θέση χωρίς ήττα τους ανήκει!»