Στα “σχοινιά” ο Ηρακλής, ο οποίος δέχτηκε αφαίρεση τριών βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, εξαιτίας της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ (για δεύτερη φορά). Ο “Γηραιός” έχει την δυνατότητα να προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ, κάτι που είχε κάνει και την προηγούμενη φορά, όταν και του επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί για οφειλές σε παίκτες. Βέβαια τώρα η κατηγορία που τον βαραίνει είναι διαφορετική κι αφορά τόσο την μετοχική σύνθεση όσο και διάφορες άλλες απάτες. Τέλος αν οι Θεσσαλονικείς δεν δικαιωθούν τώρα από τον ΑΣΕΑΔ τότε επί της ουσίας θα σφραγιστεί ο υποβιβασμός τους, διότι θα είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον προτελευταίο Ιωνικό με έξι αγώνες να απομένουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας την επιστροφή τους.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017), για την παράβαση του άρθρου 77Α παρ. 7 σε συνδ. με άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 2725/1999, ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».