Ο Ηρακλής αν και πολύ δύσκολα, κατάφερε να επικρατήσει επί του Κολοσσού Ρόδου με 66-65 για το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ωστόσο, αυτή η νίκη έφερε και ένα σημαντικό επίτευγμα στους “κυανόλευκους”. Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε ένα αφιέρωμα για τον “Γηραιό”, με το οποίο γνωστοποιεί το γεγονός πως ο Ηρακλής έφτασε στις 200 νίκες σε κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκαν 414 παιχνίδια για να φτάσουν στο επίτευγμα αυτό και έτσι έγινε η 8η ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά από ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και το Περιστέρι. 

Δείτε το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ:

«Ο Ηρακλής διανύει τη 17η σεζόν στη Stoiximan Basket League και μέσα από το σημερινό, εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels, έφτασε στις 200 νίκες κανονικής περιόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε 414 παιχνίδια για να συμπληρώσει αυτόν τον αριθμό επιτυχιών, στο συγκεκριμένο κομμάτι του Πρωταθλήματος.

O Ηρακλής έγινε η 8η ομάδα που φτάνει στις 200 νίκες κανονικής περιόδου μετά τους Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Περιστέρι ενώ ο σημερινός αντίπαλος του, ο Κολοσσός H Hotels, είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στο συγκεκριμένο επίτευγμα, αφού μετράει 149».

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ηρακλή και Κολοσσό Ρόδου: