Παρελθόν και με τη… βούλα από τον Ηρακλή ο Toney Douglas, με τον Αμερικανό να τα βρίσκει σε όλα με την Hapoel Eilat και να μεταβαίνει από την Ελλάδα στο Ισραήλ μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας σεζόν! 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είχε βάλει σκοπό να αποχωρήσει άμεσα από την αρμάδα της Θεσσαλονίκης, όπου τόσο η αγωνιστική όσο και η οικονομική κατάσταση φαίνεται πως επηρέασαν την απόφασή του.

Φέτος, σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (32 λεπτά μέσο όρο), ο Douglas ήταν με διαφορά ο κορυφαίος αθλητής του Γηραιού μετρώντας 16 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ αλλά και 2 κλεψίματα ανά βραδιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Eilat φέρνει στις τάξεις της τον βετεράνο shooting guard Τόνι Ντάγκλας.

Ο Douglas (1.88, 35), απόφοιτος του Florida State College και το #29 pick πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2009, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τους New York Knicks του NBA και αγωνίστηκε εκεί για τρεις σεζόν.
Ο Douglas συνέχισε μια εντυπωσιακή καριέρα στο ΝΒΑ που περιλάμβανε 7 ομάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου -στην καλύτερη σεζόν του είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους σε 26 λεπτά ανά παιχνίδι.
Τη σεζόν 17/18 ο Douglas υπέγραψε με την Anadolu Efes της Τουρκικής Λίγκας και της Euroleague και από εκεί συνέχισε μια εντυπωσιακή ευρωπαϊκή καριέρα.
Την φετινή σεζόν ο Ντάγκλας αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή της Α’ κατηγορίας Ελλάδας με τον οποίο είχε μέσο όρο 14,7 πόντους και 4,9 άσσους ανά παιχνίδι.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας ο Ντάγκλας».