Ο Ηρακλής αύριο αντιμετωπίζει την ΦΕΑ για την 21η αγωνιστική της Elite League και θέλει να πετύχει την δεύτερη διαδοχική του νίκη, για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Πάντως το έργο του Γηραιού απέναντι στους νεοφώτιστους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού απέναντί του θα βρει μία ομάδα που καίγεται για το ροζ φύλλο, την στιγμή που γίνεται ακόμη δυσκολότερο, καθώς την αποστολή για την Αθήνα δεν θα ακολουθήσουν οι Χαριτόπουλος και Αμπατζάς, οι οποίοι αποτελούν δύο κομβικά γρανάζια για το ροτέισον του συνόλου του Μπούτσκου. Tέλος, οι “κυανόλευκοι” κλήθηκαν ξανά σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή της ΕΟΚ, εξαιτίας των όσων γράφει το φύλλο αγώνος των αναμετρήσεων με την Ελευθερούπολη και τον Αίαντα Ευόσμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

 Την ομάδα της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ αντιμετωπίζει αύριο (04/03, 16:00) ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο κλειστό γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Elite League by Ερρίκος Ντυνάν.
 Η Ομάδα του Παντελή Μπούτσκου θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες: του Δημήτρη Χαριτοπούλου που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και του Κώστα Αμπατζά που συνεχίζει τη θεραπεία στο διάστρεμμα που υπέστη. Η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα σήμερα χωρίς τους δυο αθλητές και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.
 Ο αγώνας δε θα έχει τηλεοπτική μετάδοση. Ενημέρωση real-time για το σκορ και την εξέλιξη στατιστικά θα υπάρχει από το sportstats.gr.
 Σε απολογία την Τετάρτη 8/3 από τον Αθλητικό Δικαστή της ΕΟΚ κλήθηκε η Ομάδα μας για όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα και σε εκθέσεις οι διαιτητές των αγώνων με την Ελευθερούπολη και τον Αία Ευόσμου αντίστοιχα.