Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελούν εδώ και λίγες ώρες ο Γενικός Αρχηγός του Γιώργος Ευθυμιάδης και ο επί χρόνια φυσικοθεραπευτής του Περικλής Τζήνας. Οι λόγοι που οδήγησαν τα δύο πολύτιμα μέλη του Γηραιού στον δρόμο της παραίτησης είναι ορισμένες τριβές που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας, τις οποίες μάλιστα ανέλυσε και ο πρόεδρός του Aντώνης Μπεϊνάς μέσα από μία ανάρτησή του στο facebook. Συγκεκριμένα αυτές οι εσωτερικές διαμάχες μπορεί να υπήρχαν εδώ και καιρό, ωστόσο βγήκαν στην επιφάνεια ύστερα από την κακή ήττα απέναντι στην Καβάλα, ενώ δεν υπήρξε σύμπνοια ούτε στο θέμα της επιλογής του προπονητή.

Για την ακρίβεια μερικά μέλη της διοίκησης θα προτιμούσαν κάποιο όνομα που γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της Elite League, ωστόσο τελικά προκρίθηκε η λύση Γυμνόπουλου, που ήταν εισήγηση του Λευτέρη Κακιούση κι είχε την αποδοχή της πλειοψηφίας. Τέλος ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή τόνισε ότι το τέλος της σεζόν θα βρει την ομάδα στην Basket League και απαλλαγμένη από όλα τα χρέη, ενώ εκθείασε και την οικονομική φερεγγυότητα του συλλόγου που δεν ήταν σε αυτά τα επίπεδα τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπεϊνά:

Μετα τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή θα ήθελα να πω τα εξης
Υπήρχε έκδηλη η εικόνα διαλυσης στα αποδυτήρια της ομάδας
Τα προβλήματα αυτα σιγόβραζαν και βγήκαν στην επιφάνεια μετά τον αγώνα-παρωδία στην Καβάλα οπου φάγαμε 91πόντους απο το εφηβικό,απο παίκτες γεννημένους το 2004 και μετά.
Δεν ήταν μόνο η ταπεινωτική ήττα,ήταν και η γενική εικόνα αποσυντονισμού και απειθαρχιας στην ομάδα.
Ολοι μας ως διοίκηση λάβαμε την απόφαση αλλαγής προπονητη.
Απο εκει και μετά άρχισαν οι μεταξύ μας κόντρες στην διοίκηση για το ποιος θα πρεπει να ειναι ο αντικαταστάτης του κ Ντάγιου.
Εγώ ως πρόεδρος απ την αρχή διαφώνισα έντονα και κάθετα με την επιλογη Γυμνόπουλου γιατί επιθυμούσα έναν πιο μπαρουτοκαπνισμένο προπονητη στην ομάδα,τώρα μάλιστα που έχουμε 3 συνεχόμενα κρίσιμα παιχνιδια με τους ανταγωνιστές μας στην άνοδο Τρίτων,Ψυχικό και Πανερυθραϊκό.Ομως ήταν απόφαση του τεχνικού διευθυντη και προπονητη σε εθνικό επίπεδο,όπως και των άλλων μελλων του συλλογου.Στη δημοκρατία και στον αθλητισμό συνθέτεις,ετσι λοιπόν πήγα ΄πάσο΄στην επιλογη Γυμνόπουλου και πλέον θα είμαι ο πρώτος που θα τον στηρίξω αφου ο στόχος είναι ένας,η άνοδος.
Αυτη η επιλογη έφερε στην επιφάνεια και άλλες υποβοσκούμενες κόντρες στην διοίκηση.
Σ αυτη την κρίσιμη στιγμή πρέπει να είμαστε ενωμενοι γιατί ο στόχος είναι υψηλός και συγκεκριμένος.Αύριο έχουμε και την κρίσιμη απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το -3 που μας επιβλήθηκε.
Σαν πρόεδρος είμαι εγγυητής πλέον απο εδω και πέρα της ομαλής λειτουργιας του συλλογου και της ομοψυχίας.
Κάναμε τεράστιο αγώνα να παίξουμε στην κατηγορία,κάνουμε καθημερινα τεράστιο αγώνα να πληρωθουν τα περσινα της Λαρισας καε,προκειμένου να μην έχουμε ban,προσφυγές και άλλα αρνητικά θέματα που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.Χρόνια πολλα εχει να συμβεί αυτό που γίνεται στην ομάδα,να είναι όλοι οι παικτες πληρωμένοι και στις προκαταβολές και στους μισθους τους,καθυστερωντας λιγο στο τμήμα staff
Στο τέλος της σεζόν ο Ηρακλής θα είναι αυτόνομος,ξεχρέωτος,καθαρός και δυντατός στην Α1.
Η χιλιομετρική απόσταση που με χωρίζει απο το Ιβανώφειο,δεν μ αφησε να σβήσω φωτιες πριν τη γέννηση τους αφου δεν τις αντιλήφθηκα καν.
Στον Ηρακλη δεν περισσευει κανένας,ολοι μαζί με τις νέες προσθήκες και τις επόμενες που ακολουθούν να πάμε την ομάδα εκει που την αξίζει.
Είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία,δεν χάθηκε κάτι είμαστε μέσα στους στόχους και στο τέλος κάνοντας ταμείο θα κάνουμε αυτο που τον Αύγουστο φαινόταν θαύμα,να ανεβούμε κατηγορία και εγω να πάρω ξανά τη θέση μου εκεί που ήμουν,στην κερκίδα δίπλα στ αδερφια.
Στηριξη λοιπόν και όλα θα πάνε καλα.
Φίλε Γιωργο,φίλε Περικλή είστε ένας απο εμας.στο τέλος ολοι μαζί θα πανηγυρίσουμε το αυτονόητο και του χρόνου θα πορευτουμε ξανα παρεα.Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου.
Χίλια χρονια Ηρακλης
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadonis.beinas%2Fposts%2Fpfbid0taTPBuraf5E1baLzv97T8wpHAYinP7DRzNdT4k51aFZv3PUksz6tk6VJoK2tNuECl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”305″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>