Το προηγούμενο Σάββατο ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει μία τεράστια ανατροπή και να επικρατήσει της Ελευθερούπολης σε ένα παιχνίδι, το οποίο εξαιτίας της μεγάλης του κρισιμότητας ήταν αρκετά επεισοδιακό και συνάμα πολύ υψηλής ποιότητας, αφού οι δύο “μονομάχοι” πέτυχαν συνολικά 190 πόντους. Συγκεκριμένα ο Γηραιός πραγματοποίησε την κορυφαία του παραγωγικά βραδιά κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν (97 πόντοι) και σε αυτό συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό κι η απόδοση του Kevion Taylor, που αν και ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, όχι μόνο έδωσε το παρών σε αυτόν τον κομβικό αγώνα, αλλά ήταν σε τρομερή κατάσταση.

Για του λόγου το αληθές ο 23χρονος φόργουορντ ήταν σε απίστευτη επιθετικά μέρα, αφού προκάλεσε πολύ μεγάλους πονοκεφάλους στην άμυνα του συνόλου του Παπαδόπουλου, σημειώνοντας 29 πόντους  με τρομερά ποσοστά ευστοχίας (8/11 σουτ | 5/7 τρίποντα). Παράλληλα συνέβαλε σε τεράστιο βαθμό και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού, καθώς μάζεψε 10 ριμπάουντ, την ώρα που είχε επίσης τέσσερα κλεψίματα και τέσσερις ασίστ, με συνέπεια ο αριθμός των τριών λαθών να μοιάζει αμελητέος μπροστά σε αυτά τα κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτα πεπραγμένα του. Ακόμη αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αμερικανός άσος πέτυχε τους 13 από τους 29 πόντους στην τέταρτη περίοδο, στην οποία η ομάδα του κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό το σπουδαίο comeback απέναντι στους Καβαλιώτες, την ώρα που έβαλε και το τρίποντο προσπέρασης στα 26” (έγραψε το 94-92 και έδωσε για τα καλά το πάνω χέρι στον Ηρακλή).

Όλα όσα καταγράψαμε παραπάνω συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Taylor πραγματοποίησε με διαφορά την κορυφαία του φετινή εμφάνιση, ενώ ειδική μνεία αξίζει να κάνουμε και στο ότι συγκέντρωσε 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής. Τα πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασε κόντρα στην Ελευθερούπολη είναι κάτι σύνηθες για τον 23χρονο καλαθοσφαιριστή, καθώς είναι ένας από τους πιο συνεπείς και ποιοτικούς παίκτες του οργανισμού της Θεσσαλονίκης.

Για την ακρίβεια, ο άλλοτε άσος του Λαυρίου δίνει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι βρίσκεται στην δεύτερη θέση των σκόρερ του Γηραιού μαζί με τον Gathright και πίσω από τον Νίκο Παπαρέγκα, την στιγμή που είναι δεύτερος ριμπάουντερ και πρώτος σε αξιολόγηση με 16,5 μονάδες ανά παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι ένας από τους παίκτες – βαρόμετρα των “κυανολεύκων”, αφού όταν βρίσκεται σε καλή μέρα τότε είναι δύσκολο να περιοριστεί από τις αντίπαλες άμυνες και έτσι αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες του Ηρακλή για το θετικό αποτέλεσμα.