Ο David Ancrum ή όπως έγινε γνωστός David Ingram ήρθε στην Ελλάδα το 1987 μετά από γεμάτες σεζόν σε Εκουαδόρ και Παναμά, για λογαριασμό του Ηρακλή (δεν είχε επιλεχθεί στο Draft του NBA το 1980). 

Την πρώτη του σεζόν δεν επιτρεπόταν να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα παρά μόνο στο Κύπελλο Κόρατς που συμμετείχε ο “Γηραιός”. Την αμέσως επόμενη σεζόν επιτράπηκε σε ξένους παίκτες να αγωνιστούν στην Α1 και ο Ingram ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του έως και την σεζόν 1991-1992. Ο Ingram συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ξένους που έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα για την τρομερή ικανότητα στου στο σκοράρισμα.

Ομαδική φωτογραφία από την σεζόν 1989-1990, από τα αριστερά απεικονίζονται οι Χωλόπουλος, Τσέκος, Παπαδόπουλος, Ingram και Κακιούσης:

Ο πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλής, Φώτης Θέος μας θύμισε αυτόν τον σκόρερ ολκής, δημοσιεύοντας το συμφωνητικό που είχε υπογράψει ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ με τους «κυανόλευκους» το 1990.

Μετά τον Ηρακλή ο David Ingram αγωνίστηκε στην Euroleague με την φανέλα της Maccabi Tel Aviv (σεζόν 1992-1993, 16.7 πόντους ανά αγώνα) και ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1996 στο Ισραήλ με την Hapoel Afula.