Ο Ιωνικός ήταν σε άλλο γήπεδο στο δεύτερο μέρος του ματς με τον Κολοσσό και έτσι… πνίγηκε στην Ρόδο, καθώς έχασε με 94-74 από τους «νησιώτες». Ο προπονητής των Νικαιωτών, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε για την κακή νοοτροπία που είχαν οι Νικαιώτες στην βαριά ήττα (94-74) από τον Κολοσσό στην Ρόδο.

Ο κόουτς του Ιωνικού, που πήγαινε εξαιρετικά ως τώρα μετά την έλευση του Αγγέλου στο τιμόνι, μίλησε για την «αρρώστια» που είχε η ομάδα. Δεν τα έβαλε όμως, μόνο με τους παίκτες του, καθώς παραδέχτηκε ότι την ίδια «αρρώστια» είχε κι εκείνος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ιωνικού Βαγγέλης Αγγέλου, είπε μετά την ήττα της ομάδας του στην Ρόδο από τον Κολοσσό:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πιστότητά του επί 40 λεπτά. Και συγχαρητήρια γιατί μας έκανε ένα μεγάλο… δώρο. Ανέδειξε ένα πράγμα που έχουμε όλοι «άρρωστο» μέσα μας και λέγεται η «αρρώστια» του μπασκετικού «εγώ». Κι αυτή η… αρρώστια είναι ανίατη, εάν δεν αγαπάς το παιχνίδι και αν δεν αγαπάς τον δίπλα σου.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την ήττα και ευχαριστούμε τον Κολοσσό που μας έβγαλε αυτό το «άρρωστο» πράγμα που έχουμε μέσα μας, όλοι μας με πρώτο εμένα».