Η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας ήταν απολαυστική σήμερα απέναντι στη Λάρισα και μάλιστα στην έδρα της και έτσι πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League επικρατώντας με 76-97.

Ο τεχνικός της ομάδας από τη Νίκαια, Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα 3-4 εβδομάδες για να είναι η ταυτότητά της πιο χαρακτηριστική, ενώ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του για τη σημερινή τους εμφάνιση. 

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Μαζί με τη διοίκηση έχουμε θέσει κάποιους στόχους και προσπαθούμε όλοι μαζί να τους φέρουμε σε πέρας. Είναι νωρίς ακόμα, χρειαζόμαστε άλλες 3-4 εβδομάδες ώστε η ταυτότητα της ομάδας να είναι πιο χαρακτηριστική.

Ζούμε σε μια περίεργη εποχή, βλέπουμε συχνά ομάδες να κερδίζουν με 20 πόντους ένα ματς και να χάνουν 20 το επόμενο. Ξέραμε ότι η Λάρισα είχε 35 μέρες χωρίς ματς και μετά είχε συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Πιστεύω ότι η σημερινή διαφορά δεν ανταποκρίνεται στη δύναμη των δύο ομάδων»