Mετά τη χθεσινή ήττα του από την ΑΕΚ με 81-68 στην έδρα του, ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε και επίσημα την προσθήκη του Σταύρου Τουτζιαράκη εν όψει του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Ο έμπειρος αθλητής στα 32 του έτη πλέον καλείται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Στέργιου Κουφού στη δύσκολη συνέχεια που διαθέτει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. 

Μάλιστα, ο Έλληνας αθλητής αναμένεται να συμμετάσχει στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι για τη 2η “στροφή” της Basket League.

Στο παρελθόν ο Τουτζιαράκης είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ηλυσιακός, Μαρούσι, ΑΕΚ, Ίκαρος Καλλιθέας, ΟΦΗ, Solna Vikings (Σουηδία), MAFC Budapest (Ουγγαρία), Κύμη, Προμηθέας Πατρών και Κολοσσός Ρόδου.

Μάλιστα τη σεζόν που μας πέρασε, ο ποιοτικός ψηλός μέτρησε με τους “Ροδίτες” 6,6 πόντους και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Basket League.

Δείτε την ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

“Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο σέντερ, Σταύρο Τουτζιαράκη.

Νέο μέλος για τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας, καθώς ο 33χρονος σέντερ (ύψος 2.10) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό Hellenic Coin. Είναι γεννημένος στη Φλώρινα, στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά καλή παρουσία στην Basket League.

Ξεκίνησε από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, πέρασε από τον Ηλυσιακό και ακολούθησε μία διετία στο Μαρούσι και μία σεζόν στην ΑΕΚ (2009-2010). Eν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Ικάρου και ΟΦΗ. Το 2012 βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας κι έπαιξε με μεγάλη επιτυχία για μία διετία στη σουηδική Solna Vikings. Ακολούθησε μια χρονιά στην Ουγγαρία (MAFC Budapest), πριν τελικά επιστρέψει στη χώρα μας. Την τελευταία τετραετία έπαιξε σε Κύμη, Προμηθέα, εκ νέου Κύμη και Κολοσσό. Με τους Ροδίτες, την περασμένη σεζόν, ο Τουτζιαράκης είχε 6.6 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Σταύρο, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Νέα προσθήκη για την ομάδα μας! Καλωσορίζουμε τον πολύπειρο σέντερ, Σταύρο Τουτζιαράκη, στον Ιωνικό Hellenic…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020