Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Ιωνικός «φιλοξενεί» εδώ και κάμποσο καιρό στις προπονήσεις του τον Νίκο Παππά. Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι μπορούν να τον πείσουν να κάνει το restart και να ηρεμήσει, παίζοντας σε αυτούς, μέχρι να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Μάλιστα από το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Τσάπας τον έχει σε συζητήσεις μήπως και τον πείσει να βοηθήσει την ομάδα.

Στην προπόνηση της Τρίτης (10/11) έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Παππά και τον ασίσταντ του Κουφού, Σωτήρη Νικολαϊδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά απ’ αυτό το επεισόδιο, ο Νικολαϊδης έπαψε να αποτελεί μέλος του Ιωνικού.

Την Τετάρτη (11/11) πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Κουφός απαίτησε να μην προπονηθεί με την ομάδα ο Παππάς. Οι διοικούντες του εξήγησαν ότι αυτό δεν ήταν λογικό να συμβεί ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία προπονείται τόσο καιρό με την ομάδα ενώ έχει αρχίσει και μια διαδικασία «ψησίματος» ώστε να την ενισχύσει.

Ιωνικός: Παραίτηση Κουφού

Που χρειάζεται ενίσχυση μετά το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Τολιόπουλου ο οποίος θα μείνει εκτός για 5-6 εβδομάδες.

Ο Κουφός ήταν ανένδοτος και μάλιστα παρέδωσε την παραίτησή του! Ο Βαγγέλης Τσάπας και οι συνεργάτες του, επιχείρησαν να τον μεταπείσουν λέγοντάς του ότι δεν θα επιθυμούσαν την αποχώρησή του. Ο Κουφός εξακολούθησε να είναι ανένδοτος και την Πέμπτη (12/11) έστειλε και γραπτώς την παραίτησή του.

Ο Ιωνικός αναζητά προπονητή ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ηρακλή (14/11) στη Νίκαια στην ιστορική επιστροφή της ομάδας στο κλειστό του «Πλάτωνα». Και ταυτόχρονα συνεχίζεται το «ψηστήρι» στον Νίκο Παππά ώστε να αποτελέσει μέλος της ομάδας. Με «ανοιχτό» συμβόλαιο βέβαια, κάτι που θα βοηθήσει και τον ίδιο αλλά και τον Ιωνικό.

Παράλληλα στη λίστα των ανθρώπων της Νίκαιας βρίσκονται οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Νίκος Παπανικολόπουλος.