Ο Ιωνικός Νικαίας, μετά από μια άκρως πετυχημένη για τα δεδομένα του σεζόν στη Basket League, φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει δυναμικά και την επόμενη, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να αποτελεί βασικό πυλώνα στα πλάνα της ομάδας και του νέου προπονητή, του Σάββα Καμπερίδη, που γνωρίζει το νεαρό άσο πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Άρη!

Η αθηναϊκή ομάδα δε θέλει να αγοράσει τον Έλληνα combo guard -τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο- και αντ’ αυτού επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι και το τέλος της επερχόμενης σεζόν.

Θεωρητικά, αυτή θα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη και για τα 3 πρόσωπα της ιστορίας, αφού εκτός του Ιωνικού, Παναθηναϊκός και Καλαϊτζάκης θα πάρουν αυτό που ζητούν από την εν λόγω σχέση.
Ένα ψημένο παίκτη ο μεν και αρκετό χρόνο συμμετοχής ο δε, κάτι που μπορεί να βγάλει από το καβούκι του τον διεθνή με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες αθλητή.

Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή, οι δανεικοί από τους «πράσινους» στον οργανισμό της Νίκαιας θα ανέλθουν στους 2 μετά και τον Νίκο Χουγκάζ που -αν και νέο απόκτημά τους- θα παραμείνει στον Ιωνικό και το 2022.

Πέρυσι, ο 22χρονος guard μέτρησε 3 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος.