Όπως κοινοποίησε ήδη από χθες (9/7) ο Ιωνικός Νικαίας, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο ίσως κορυφαίος Έλληνας τεχνικός και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, έδωσε το «παρών» στο camp

που διοργάνωσε σήμερα (10/7) η αθηναϊκή ομάδα, με τον πρώην βοηθό του Παναθηναϊκού να συνομιλεί με τα νεαρά παιδιά και να τους δίνει καίριες συμβουλές για το μέλλον τους στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα (10/7) είχαμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Camp του Ιωνικού Νικαίας BC Academy έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στη σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον κ. Δημήτρη Ιτούδη.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, που διαπρέπει στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ και είναι συνολικά επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό και τους Ρώσους, αποδέχθηκε με μεγάλη προθυμία την πρόσκληση μας και τίμησε την προσπάθεια μας με την παρουσία του.

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πολύτιμες συμβουλές από έναν εξαιρετικό επαγγελματία του χώρου, που αφιέρωσε χρόνο, γνώσεις και μεράκι για τα μέλη της ακαδημίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Ιτούδη για την παρουσία του».