Ο Ιωνικός θα προσθέσει στο τιμ των συνεργατών του Βαγγέλη Αγγέλου έναν ικανότατο κόουτς. Ο λόγος για τον Χρήστο Μαρμαρινό.

Ο Μαρμαρινός θα καταφθάσει και επίσημα στη Νίκαια και θα ανακοινωθεί η προσθήκη του στο τεχνικό τιμ μετά από τις υποχρεώσεις που έχει αυτό το διάστημα με την Εθνική Κοσόβου.

Ο Χαλικιδαίος κόουτς ανέβαλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κοσόβου τον Φεβρουάριο του 2020 και υπέγραψε τότε 3 ετές συμβόλαιο με την Ομοσπονδία Μπάσκετ της χώρας.

Ο Χρήστος Μαρμαρινός ήταν για 14 ολάκερα χρόνια μέλος του τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και σήκωσε με την ομάδα της κούπες της Euroleague το 2012 και το 2013. Ο Μαρμαρινός πρωτοπήγε στο ΣΕΦ το 2004 και αποχώρησε το 2018 πριν το τέλος της σεζόν.

Ο Χαλκιδαίος προπονητής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ενώ πήρε Master (στη φυσιολογία της άσκησης) από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Columbia.

Μπήκε από πολύ μικρός στα βάσανα της προπονητικής. Ήταν φοιτητής όταν βρέθηκε δίπλα στον Νίκο Κεραμέα στην ΜΕΝΤ και ανέλαβε τα τμήματα υποδομής της ομάδας και τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Το 2001 έγινε μέλος του προπονητικού τιμ της ελληνικής Μεσογειακής ομάδας μπάσκετ. Εκείνη τη χρονιά δούλεψε δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη στον Πανιώνιο.

Το 2004 ο «Δράκος» τον πήρε μαζί του στον Ολυμπιακό. Έμεινε στην ομάδα ως το 2018.

Στη συνέχεια έκλεισε σε ομάδα της Ιαπωνίας Nishinomiya Storks και τον Φεβρουάριο του 2020 ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Κοσόβου.