Ο Μάριος Μπατής αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να περάσει από τα παρκέ στους πάγκους. Ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ, πάντως, ξεκίνησε ήδη της νέα τουη καριέρα. Και μάλιστα σε γνωστά λημέρια. Ο  Ιωνικός ανακοίνωσε ότι ο 40χρονος τέως πλέον παίκτης, που ήταν μια 3ετία στην ομάδα, επιστρέφει στους Νικαιώτες ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Ο Μπατής ήδη βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, που ετοιμάζεται για το αυριανό εντός έδρας ματς (14/11, 17:00) με τον Ηρακλή, το οποίο θα γίνει στο ιστορικό σπίτι του συλλόγου στον Πλάτωνα.

Ο Μπατής μάλιστα θα κοουτσάρει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με τον “γηραιό” μαζί με τον Άγγελο Τσίκληρα. Οι δυο τους θα τρέξουν την ομάδα ένα διάστημα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στέργιου Κουφού (ψηλά στην λίστα είναι το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ενώ κάποια σενάρια ανέφεραν ότι ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη).

Η πορεία του ως παίκτης

O  Μάριος Μπατής ήταν φέτος στην Νεανική Εστία Μεγαρίδας στην Β’ Εθνική, αλλά τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο παλαίμαχος πια παίκτης έκανε μια τεράστια πορεία στα παρκέ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον Φάρο Κερατσινίου. Το 1999 έκανε την μεγάλη μεταγραφή και πήγε στον Πανιώνιο. Έμεινε εκεί ως το 2003. Στη συνέχεια πέρασε από το Ηράκλειο (2003-04), την Νήαρ Ηστ (2004-05), τον Ηλυσιακό (2005-07), την Ολύμπια Λάρισας (2007-09), το Μαρούσι (2009-10).

Από το 2010 έως το 2014 έπαιξε ξανά στον Πανιώνιο κι από εκεί πήγε σε Απόλλωνα Πάτρας (2014-15), Φάρο Κερατσινίου (2015-17) και από το 2017 έως το 2020 έπαιζε στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Ο Μάριος Μπατής ξανά στη Νίκαια!

Μια νέα, πολύ σημαντική προσθήκη έχει στο προπονητικό του επιτελείου ο IONIKOS BC HELLENIC COIN, που καλωσόρισε στις τάξεις του τον Μάριο Μπατή.
Ένας αθλητής, που την περασμένη τριετία άφησε το στίγμα του και πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες στη Νίκαια, ξεκινά την προπονητική του διαδρομή από την ομάδα μας.
Ο κόουτς, πλέον, Μπατής, ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα παρκέ αγωνιζόμενος και στην Euroleague, επέστρεψε σε ένα μέρος που αγαπήθηκε και θα αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου στο εξής.
Σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά σε προπόνηση της ομάδας και, φυσικά, θα είναι στον πάγκο στο αυριανό (14/11, 17:00) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα.

 

Ο Μάριος Μπατής ξανά στη Νίκαια! Μια νέα, πολύ σημαντική προσθήκη έχει στο προπονητικό του επιτελείου ο IONIKOS BC…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020