Τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Νίκο Λιακόπουλο όρισε ως τους επίτιμους αρχηγούς της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ιωνικός Νικαίας, όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (24/8) στα προσωπικά του social media.

Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως επέστρεψε φέτος στην αθηναϊκή αρμάδα έπειτα από απουσία 2 ετών, ενώ ο πρώτος ήταν εξαιρετικός την περσινή χρονιά και σταθερά ένας από τους κύριους μέντορες του νεανικού συνόλου.

Η φετινή σεζόν όμως, είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη για τον ιστορικό οργανισμό, αφού μετά από 37 ολόκληρα έτη θα καταφέρει να αγωνιστεί και στην Ευρώπη και το FIBA Europe Cup, με τους 2 αρχηγούς να έχουν μια ακόμα ιδιαίτερη τιμή στην πανοπλία τους!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λιακόπουλος και Μαυροκεφαλίδης οι αρχηγοί

Οι «σημαίες» του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION, Νίκος Λιακόπουλος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα είναι οι αρχηγοί της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022.

Η νέα σεζόν άρχισε από τον Πλάτωνα και πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης η πρόεδρος του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION, Χριστίνα Σκέντζιου, ανακοίνωσε τους αρχηγούς της ομάδας. Τον Νίκο Λιακόπουλο και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαίδης και ο Νίκος Λιακόπουλος έχουν τιμήσει τη φανέλα του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION όσο λίγοι και έχουν δείξει την αγάπη τους για τον σύλλογο».