Τρομερός για 2η σερί εβδομάδα στο FIBA Europe Cup ήταν ο Νίκος Χουγκάζ, αφού χθες «ισοπέδωσε» την Sporting Lisbon με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 εύστοχα τρίποντα.

Στο προτελευταίο ματς επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν εξίσου καλός, αφού κόντρα στην Antwerp σημείωσε 25 πόντους, με 5 εύστοχα τρίποντα και 9 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Νικαιώτες στην «άλωση» της Αμβέρσας.

Ο Χουγκάζ διαθέτει «φονικό» σουτ έξω από την γραμμή των 6.75 και αν βρεθεί σε καλή ημέρα είναι ικανός να «σκοτώσει» κάθε αμυντικό πλάνο.

Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχει βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του Curro Segura, αλλά δείχνει να «ανεβάζει στροφές» και αν βελτιωθεί, δεδομένα θα βελτιώσει την γενικότερη αγωνιστική εικόνα των «μπλε», όντας παίκτης-κλειδί για το ρόστερ.

Στο χέρι του είναι να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο, αφού η ποιότητα και το ταλέντο είναι αναμφίβολα, οπότε τα επόμενα ματς του Ιωνικού στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, παρακολουθώντας την εξέλιξη του νεαρού άσσου, ο οποίος αγωνίζεται στον Ιωνικό ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.