Ο άτυχος παίκτης του Ιωνικού Αντώνης Κόνιαρης, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σήμερα (31/3). O 23χρονος γκαρντ, που είχε δωθεί δανεικός στους Νικαιώτες από τον Ολυμπιακό για φέτος, υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο.

Η επέμβαση στον παίκτη πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Hospital από τον Δρ. Διονύσιο Χίσσα.

Η μοίρα είχε χτυπήσει τον Κόνιαρη στις 21/3 στο ματς του Ιωνικού με την Λάρισα στην Νίκαια. Ο Κόνιαρης είχε προλάβει να πατήσει παρκέ μόνο για 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα στο κλειστό του Πλάτωνα, πριν “γυρίσει” το γόνατό του σε προσπάθεια για μπάσιμο στην πρώτη κιόλας επίθεση των “κυανόλευκων” στη 2η περίοδο.Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Ιωνικός έστειλε τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη και τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι όλοι θα τον δουν και πάλι σύντομα στα παρκέ, πιο δυνατό από πότε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε σήμερα (31/3) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος της ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, που υπέστη σε παιχνίδι του IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Hospital από τον Δρ. Διονύσιο Χίσσα. Θα ακολουθήσει φυσικά το διάστημα της αποθεραπείας κι είμαστε βέβαιοι ότι θα τον δούμε σύντομα στα παρκέ, πιο δυνατό από ποτέ.

Σιδερένιος Αντώνη!».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

 

Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε σήμερα (31/3) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος της ρήξης…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021