Τα «κυανόλευκα» αναμένεται να φορούν και την επόμενη χρονιά οι Νίκος Αρσενόπουλος και Γιώργος Γκιουζέλης. Όχι όμως του Κολοσσού και του Ηρακλή αντίστοιχα, αλλά του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας, πιστή στο πλάνο για ένα νεανικό ρόστερ με πολλούς ελπιδοφόρους Έλληνες (ειδικά μετά την απώλεια του Βασίλη Τολιόπουλου), βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των δύο παικτών.

Ο Γκιουζέλης είναι 25 ετών, έχει ύψος 2.04μ. και την προηγούμενη χρονιά πήρε μεταγραφή από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στον Ηρακλή, με τον οποίον δεν είχε πάντως μεγάλη συμμετοχή στην Basket League. Ο γιος του παλιού καλαθοσφαιριστή Στέλιου Γκιουζέλη έπαιξε σε εννέα αγώνες συνολικά και 9,5 λεπτά κατά μέσο όρο, έχοντας απολογισμό 19 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη.

Ο 21χρονος Αρσενόπουλος, από την άλλη, είχε ακόμα λιγότερες ευκαιρίες τη χρονιά που πέρασε στη Ρόδο, καθώς έπαιξε σε 10 αγώνες (σε κανέναν πάνω από πέντε λεπτά), καταγράφοντας μόνο 0/7 σουτ, 5 λάθη, 1 ριμπάουντ και 6 φάουλ στη στατιστική του, πριν χάσει την υπόλοιπη χρονιά λόγω τραυματισμού στον καρπό το Μάρτιο.