O Ιωνικός είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ γεννήθηκε στις 1/1/1959 στη Νίκαια. Ο Ιωνικός ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά στον Ιωνικό.

Εκεί έχτισε αρχικά τον μύθο του, εκεί έδειξε το τεράστιο ταλέντο του.

Έκανε πράγματα και θαύματα με τους Νικαιώτες και έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Έπαιξε 12 ολάκερα χρόνια  στην ομάδα της καρδιάς του, πριν φύγει το 1984 για τον Άρη.

Οι Νικαιώτες δεν τον ξέχασαν. Πάντα τον θεωρούν… κομμάτι τους, δικό τους  άνθρωπο και πάντα υποκλίνονται στο μεγαλείο του.

Έτσι και τώρα, που ο «δράκος» παίρνει μια θέση στο πάνθεον της FIFA.

Η ομάδα της καρδιάς του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Ιωνικός Νικαίας, έστειλε τα δικά της ξεχωριστά συγχαρητήρια στον «δράκο» για την επικείμενη είσοδό του στο Hall Of Fame της FIBA

Αναλυτικά τα συγχαρητήρια του Ιωνικού προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN συγχαίρει θερμά τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, που θα εισαχθεί στο Hall Of Fame της FIBA όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία!
Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές-προπονητές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού επιβραβεύεται με μία τεράστια τιμητική διάκριση κι αυτό μας κάνει υπερήφανους!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ