Ο Ιωνικός κέρδισε 85-73 τον Άρη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου (απέκλεισε τον Ολυμπιακό Β’) στις 30/9 στην 2η Αγωνιστική της Β’ Φάσης της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των Νικαιωτών, Στέργιος Κουφός, όμως, κράτησε χαμηλούς τόνους, ήταν «προσγειωμένος» και τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.

Ο Κουφός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δουλεύει πάνω σε ένα project με νέα παιδιά και σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσουν όλοι αυτό που ζητάει ο έμπειρος κόουτς από τους παίκτες του.

Ο προπονητής του Ιωνικού έκανε ειδική μνεία στον Χουγκάζ, επισήμανε ότι η ομάδα προσπαθεί και δουλεύει για να έχει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και τόνισε ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος,

Αναλυτικά ο Στέργιος Κουφός είπε μετά το παιχνίδι:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και τη νίκη-πρόκρισή τους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς έχουμε αναλάβει ένα φρέσκο project με νεαρά παιδιά που θα χρειαστούν χρόνο για να αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την σημερινή τους εικόνα, ο Χουγκάζ για παράδειγμα έδειξε ότι βαδίζει στην κατεύθυνση που θέλουμε. Σιγά-σιγά, πρώτα ο Θεός, ελπίζουμε να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα. Προσπαθούμε για το καλύτερο με το νέο μας project και στο τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να πούμε τι πετύχαμε».