Ο Ιωνικός, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Λάρισα, έχει δύσκολη αποστολή αύριο στην 19η Αγωνιστική, καθώς αντιμετωπίζει στο «ιβανώφειο» τον Ηρακλή. Οι Νικαιώτες είναι στο 8-10 και θέλουν τη νίκη, για να μείνουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο παίκτης του Ιωνικού, Θωμάς Κώττας, μίλησε μέσα από το blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή μονομαχία των Νικαιωτών με τον Ηρακλή (μετράει δυο σερί νίκες και είναι κι αυτός στο 8-10) στο «Ιβανώφειο».

Ο έμπειρος παίκτης τόνισε ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο σε μια καυτή έδρα, ενώ τόνισε ότι κλειδιά του ματς θα είναι ο ρυθμός, ή άμυνα και τα ριμπάουντ.

Αναλυτικά το blog που έχει ο Θωμάς Κώττας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Έπειτα από μία αρκετά μεγάλη διακοπή είναι ώρα για όλες τις ομάδες να επιστρέψουν στη δράση. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που χαροποιεί και το κοινό.

Για εμάς, υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία «καυτή» έδρα όπως αυτή του Ηρακλή. Ο αντίπαλός μας έχει νέα πρόσωπα, νέο προπονητή και φανατικούς φιλάθλους που δίνουν μεγάλη ώθηση. Είναι λοιπόν προφανές ότι απαιτείται από όλους όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όπως σε κάθε εκτός έδρας ματς, το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από τον γηπεδούχο, να μην μπεις στο ρυθμό του. Τα ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι τα δύο κομμάτια, στα οποία οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να μην επιτρέψουμε στον Ηρακλή να νιώσει άνετα».