Η φετινή σεζόν για τον Ιωνικό Νικαίας είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες για την αθηναϊκή ομάδα, αφού το project ανάπτυξης των νέων -και Ελλήνων– παικτών του συλλόγου μπορεί να διαμορφώσει κατά πολλοίς το μέλλον του οργανισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η επίσημη αρχή της ομάδας ανήρτησε στα προσωπικά της social media τα σχόλιά της για τα αγωνιστικά πεπραγμένα των γηγενών αθλητών του, με τους Νίκο Χουγκάζ, Βασίλη Τολιόπουλο και Λουκά Μαυροκεφαλίδη -που λειτουργεί ως ο απόλυτος μέντορας για τους νεότερους συμπαίκτες του, να τιμώνται με ενθαρρυντικά λόγια!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιωνικού:

 

«Από την αρχή της σεζόν, πρόθεση όλων στον IONIKOS BC HELLENIC COIN ήταν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή οι Έλληνες παίκτες. Το κρίσιμο χθεσινό ματς ήταν απλά μια επιβράβευση!

Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν βάσει αριθμών ο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά οι συμπαίκτες του – Έλληνες και ξένοι – είχαν εξίσου πολύτιμη συνεισφορά!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο… γνωστός Λουκάς, ο Βασίλης Τολιόπουλος αψεγάδιαστος δημιουργός και ο Ανδρέας Πετρόπουλος πάντα έτοιμος για όλες τις αποστολές!»

 

 Από την αρχή της σεζόν, πρόθεση όλων στον IONIKOS BC HELLENIC COIN ήταν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή οι Έλληνες…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021