Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο αγώνας με τον Πανιώνιο το Σάββατο (21/12) να είναι ο τελευταίος του πολύπειρου σέντερ με την φανέλα του Ιωνικού!

Όπως έγινε γνωστό, το θέμα βρίσκεται προς την ολοκλήρωσή του. Ο Προμηθέας θα εντάξει στο δυναμικό του έναν σπουδαίο παίκτη, που πρωταγωνιστεί στην Basket League. Που έχει υψηλές παραστάσεις και τεράστια εμπειρία.

Με 18,5 πόντους- 6,5 ριμπάουντ και 45% στα τρίποντα, ο Μαυροκεφαλίδης είναι από τους… υποψήφιους MVP της αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε με μέσο όρο 21,36 βαθμούς είναι και πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος.

Τι θα κάνει ο Ιωνικός μετά απ’ αυτό κι εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του έμπειρου παίκτη στον Προμηθέα; Ήδη υπάρχουν οι πρωτες κινήσεις ενίσχυσης καθώς το Sportime σας αποκάλυψε ότι οι Νικαιώτες έχουν ήδη τρεις Αμερικανούς στο στόχαστρο.

Ο Μαυροκεφαλίδης κάνει τον Προμηθέα δυνατότερο

Ειδικά για τον Μόμπλεϊ (που παίζει στο 4 και στο 5 όπως ο Μαυροκεφαλίδης) και τον Κάλαχαν η κατάσταση μοιάζει… τελειωμένη και οριστική. Και δεν αποκλείεται σύντομα να ενταχθούν στον Ιωνικό.

Επίσης ο Ιωνικός έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Αρνέτ ο οποίος πήρε την θέση του Μπι Τζέι Στιθ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με βάση τους κανονισμούς μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε μετακίνηση Έλληνα παίκτη εντός της Basket League!

Αυτό σημαίνει ότι η περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη θα κλείσει σύντομα. Και ο Προμηθέας θα έχει καλύψει την θέση που άφησε ο Γιώργος Μπόγρης με πολλή περισσότερη ποιότητα. Και σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος από πριν.

Με την προσθήκη του Μαυροκεφαλίδη ο Προμηθέας γίνεται ισχυρότερος ενόψει των μεγάλων του στόχων: Του Κυπέλλου φυσικά όπου φιλοδοξεί για την κατάκτησή του. Αλλά και του Eurocup όπου θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι στον αγώνα του Σαββάτου (21/12) ανάμεσα σε Ιωνικό και Πανιώνιο θα παίξουν δύο παίκτες για τελευταία φορά σ’ αυτές τις ομάδες. Ο Μαυροκεφαλίδης στον Ιωνικό αλλά και ο Πάσαλιτς στον Πανιώνιο, όπως αποκάλυψε το Sportime.

Πηγή: Sportime.gr