Ένας γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ μετέχει στις προπονήσεις του Ιωνικού Νικαίας. Ο λόγος για τον Tony Woods. Ο 30χρονος (2.11μ.) σέντερ έχει περάσει από 3 διαφορετικές ομάδες στην Ελλάδα.

Ο Woods έπαιξε γιια πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2013-14 στη Νέα Κηφισιά, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο του Oregon. Στη συνέχεια πέρασε από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-15 και τη σεζόν 2015-16 φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Μα η θητεία του στις ομάδες αυτές δεν είναι η μοναδική του σχέση με τη χώρα μας. Ο Woods ετοιμάζεται πλέον να γίνει και Έλληνας και με τη βούλα. Ο 30χρονος παίκτης έχει παντρευτεί Ελληνίδα, δηλώνει την Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία και έχει καταθέσει και τα χαρτιά του για να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Μάλιστα είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Woods ψάχνει για ομάδα και φυσικά θέλει να παίξει μπάσκετ στην χώρα μας. Ο Αμερικανός, που ετοιμάζεται να γίνει Έλληνας θέλει μέχρι να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του να είναι σε φόρμα και έτσι αποφάσισε να μετέχει στις προπονήσεις του Ιωνικού, κάτι που αποδέχτηκαν φυσικά οι Νικαιώτες, χωρίς πάντως, να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η ομάδα τον έχει… στο μάτι.

Ο 30χρονος σέντερ έπαιζε φέτος στην Σλοβακία με τη φανέλα της Zilina.