Ο Μάριος Γιώτης ήταν ο μεγάλος άτυχος του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό Νικαίας που είχε λάβει χώρα κάποιες εβδομάδες πριν, αφού είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο ζυγωματικό του, σε έναν τραυματισμό που θύμισε εν πολλοίς εκείνον που είχε υποστεί ο Νίκος Ζήσης, ο αρχηγός της Ένωσης, κατά το Mundobasket του 2006 με την εθνική ομάδα.

Τότε, είχε πλησιάσει τον νεαρό παίκτη αμέσως για να του δώσει συμβουλές και ψυχολογία, ενώ σήμερα οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου είχε διαδραματιστεί το χτύπημα, και μίλησαν για κάποια λεπτά κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη και του σημερινού (13/5) ματς με τον έτερο Δικέφαλο, τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιωνικού:

«Μια πολύ ωραία συνάντηση έκρυβε η χθεσινή μας επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Μάριος Γιώτης – που χειρουργήθηκε πρόσφατα και βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό της ομάδας μας μετά την επέμβαση – είχε την ευκαιρία να τα πει και από κοντά με τον Νίκο Ζήση.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ, τα είπαν σε πολύ όμορφο κλίμα και ο Ζήσης έδωσε μερικές ακόμη συμβουλές στο νεαρό αθλητή μας»

 

Μια πολύ ωραία συνάντηση έκρυβε η χθεσινή μας επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Μάριος Γιώτης – που χειρουργήθηκε πρόσφατα…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021