Ο Αγγελος Τσίκληρας είχε τα ηνία της ομάδας σήμερα απέναντι στον Ηρακλή καθώς μεσοβδόμαδα ο σύλλογος και ο Στέργιος Κουφός πήραν διαζύγιο. Ο Τσίκληρας μίλησε μετά την ήττα me 77-67 από τον «γηραιό» στον “Πλάτωνα” για τα κλειδιά της αποτυχίας.

Από την άλλη, διαμήνυσε στους παίκτες του να μην το βάλουν κάτω.

Ο Άγγελος Τσίκληρας είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

Για την… ιδιαιτερότητα του σημερινού ματς: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι πρώτης κατηγορίας στον Πλάτωνα ύστερα από 33 χρόνια. Θέλαμε να κάνουμε μια, όσο δυνατόν γίνεται, καλή όχι και αν γινόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα που είχε η ομάδα και την εικόνα της στο παιχνίδι: «Κάποια θέματα που προέκυψαν στην διάρκεια της εβδομάδας ίσως μας αποσυντόνισαν λιγάκι. Και φυσικά η απουσία του Βασίλη Τολιόπουλου, στον οποίο θέλω να πω περαστικά. Τον περιμένουμε να επιστρέψει υγιής, γιατί χρειαζόμαστε τέτοια παιδιά στο ελληνικό μπάσκετ/ Δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτή την ευχάριστη νότα σήμερα. Προσπαθήσαμε όλη τη βδομάδα να αλλάξουμε λίγο τη διάθεση των παιδιών. Το καταφέραμε εν μέρει».

Για το κλειδί του ματς: «Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, αλλά γι’ άλλη μια φορά η τέταρτη περίοδος ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, την πνευματικότητα για να συνεχίσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και ποιότητα κι έμπειρο προπονητή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Για την συνέχεια:  «Ακολουθεί το παιχνίδι στο Λαύριο και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και, όσον αφορά σε εμάς, δεν υπάρχει λόγος να ξεγράψει κανείς κανέναν».

 

 

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας, Άγγελου Τσίκληρα, ύστερα από το ματς με τον Ηρακλή. https://www.ionikosbasket.gr/index.php/el/news/358-tsiklirasionira #IonikosBC #HellenicCoin

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020