Την παραμονή του Muhaymin Mustafa για ακόμα 2 χρόνια ανακοίνωσε στα προσωπικά του social media o Ιωνικός Νικαίας, με τον Τούρκο αθλητή να εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο τις περσινές του ενθαρρυντικές εμφανίσεις με το αθηναϊκό συγκρότημα στη Basket League.

Πέρυσι, μέτρησε 5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 17 εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος -αλλά και 1.5 πόντο, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 2 ματς στα Playoffs– ενώ ήταν και η πρώτη χρονιά που άφησε την Τουρκία.

Πριν τον Ιωνικό, αγωνιζόταν για 2 χρόνια στην Tofas αριθμώντας 5 πόντους και 1.5 ριμπάουντ το 2019-20.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Muhaymin Mustafa για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ άφησε την Τουρκία για πρώτη φορά πέρσι, εντάχθηκε στην ομάδα μας και έγινε πολύ σημαντικό κομμάτι της περσινής πορείας μέχρι τα play-offs. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 4.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, αφού ο Mustafa ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION για τα επόμενα δύο χρόνια».