Who is who

Ο Jerry Smith είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ με μεγάλη επιτυχία. Κατάγεται από το Wauwatosa, Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι απόφοιτος του Louisville.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Springfield Armor, Waikato Pistons, New Jersey Nets, Mapooro Cantù, Tezenis Verona, Maccabi Rishon LeZion, Eisbären Bremerhaven, Samsunspor, Champagne Châlons, Karesi Spor και Ήφαιστος Λήμνου.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο γνώριμος για τα ελληνικά δεδομένα Jerry Smith με την ομάδα του Ηφαίστου μέτρησε στα “σαλόνια” της Basket League 12 πόντους και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 20 συνολικά παιχνίδια που είχε συμμετοχή.

Διαθέτει εμπειρία τόσο από ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ, όσο και αυτό του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα των New Jersey Nets. Πλέον, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα μας για λογαριασμού της Λάρισας

Δείτε την ανακοίνωση της Λάρισας:

“Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Jerry Smith.
Ο Smith είναι 33 ετών (26/9/87) με ύψος 1,90μ.. Το 2012 αγωνίστηκε στο NBA με τους New Jersey Nets και στην συνέχεια άρχισε το ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς αγωνίστηκε στην Ιταλία, το Ισραήλ, ενώ πέρσι έκανε ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ήφαιστο Λήμνου.
Αγωνίστηκε σε 20 ματς στην Basket League έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 2,5 ασίστ.
Bread Factory”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

#larissa #larisabc #larisabasketball Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Jerry…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020