Ο προπονητής της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ τόνισε μετά την ήττα (68-87) από την ΑΕΚ ότι οι Θεσσαλοί πάλεψαν μεν, αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους όταν ξέφυγε η διαφορά. Ο Κύπριος προπονητής ανέφερε ότι η ομάδα είχε αξιοπρεπή παρουσία, αλλά έπρεπε να κλείσει καλύτερα το ματς.

Από την άλλη πάντως, έβγαλε το καπέλο στην ΑΕΚ και τόνισε ότι κέρδισε δίκαια.

Ο κόουτς του θεσσαλικού συλλόγου έκανε αναφορά και στο κρούσμα κορονοϊού, που είχε βρεθεί στην Λάρισα και τόνισε ότι αυτό οδήγησε σε «αποκλεισμό» την ομάδα κα δυσκόλεψε τις προπονήσεις της.

Ο προπονητής της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά ρτο ματς με την «Ένωση»:

Για την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ: «Δίκαια κέρδισε το ματς η ΑΕΚ, εμείς ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Το πρώτο πεντάλεπτο έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να βρει ρυθμό και να ελέγξει τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε παίρνοντας δύο περιόδους, τα παιδιά πάλεψαν και αδικήσαμε τους εαυτούς μας, όταν ξέφυγε η διαφορά. Είχαμε αξιοπρεπή εικόνα, αν και θα έπρεπε να κλείσουμε καλύτερα το παιχνίδι μας. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για τα προβλήματα που έφερε το κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην ομάδα: «Η εβδομάδα ήταν δύσκολη, διότι είχαμε να διαχειριστούμε ένα κρούσμα κορονοϊού, μένοντας αποκλεισμένοι και δίχως ολοκληρωμένες προπονήσεις».

Ο Σπύρος Μούρτος τόνισε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους της Σάμου. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν υποψιασμένη και έδειξε ετοιμότητα, παίρνοντας το ματς. Περιμένουμε έναν παίκτη που θα μπει στο ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε για να δεθούμε γρήγορα, έτσι ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».