H ομάδα της Λάρισας φαίνεται πως θα είναι άκρως ανταγωνιστική τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς έχει “χτίσει” σε μεγάλο βαθμό ένα πλήρες ρόστερ. Αυτή τη φορά, ο Θεσσαλικός σύλλογος προχώρησε στην έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Shaquille Goodwin και Darius Roy.

Ο Goodwin είναι 26 ετών, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ. Στο παρελθόν είχε βρεθεί και πάλι στη χώρα μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου του Memphis με 14,7 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα κατά μέσο όρο την τελευταία του χρονιά στο NCAA. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα των εξής ομάδων: ΑΕΚ Λάρνακας, Jena (Γερμανία), Scafati (Ιταλία) και Yalova Belediye (Τουρκία).

Ο Roy είναι 22 μόλις ετών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου του Milwaukee και στο NCAA με τους Pathners σημείωσε 15,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Δείτε τις ανακοινώσεις της Λάρισας:

“Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Brad Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Shaquille Goodwin.
Ο 26χρονος (1/9/94) Αμερικανός πάουερ φόργουορντ- σέντερ (2,06μ.) βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του Λίνου Γαβριήλ.
Στο ελληνικό μπάσκετ «συστήθηκε» την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνιζόμενος με το Ρέθυμνο, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα πρώτος ριμπάουντερ (7,84 μ.ο.) και δεύτερος στην αξιολόγηση.
Απόφοιτος του κολλεγίου του Μέμφις έχοντας 14,7 πόντους, 7,5 ριμπάουντς και 1,8 κοψίματα την τελευταία χρονιά στο NCAA, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με ΑΕΚ Λάρνακας, στην συνέχεια στην Γερμανική Jena και την Ιταλική Scafati, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Τουρκικό πρωτάθλημα με την Yalova Belediye”.

“Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Darius Roy.
Ο Αμερικανός guard (1,85μ.) βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.
Είναι 22 ετών (3/3/98), απόφοιτος του κολλεγίου του Milwaukee. Με τους Pathners ολοκλήρωσε την σεζόν στο NCAA έχοντας 15,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντς και 3 ασίστ κατά μέσο όρο”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

#larisabc #larissa #larissabasketball Bread Factory Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Brad Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Shaquille…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 

#larissabc #larissa #larissabasketball Bread Factory Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Darius…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020