Η Λάρισα θα είναι κανονικά στην Basket League της νέας σεζόν. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και οι Θεσσαλοί προχωράνε ακάθεκτοι τον σχεδιασμό τους.

Το θέμα της Λάρισας, πάντως, ήταν τυπικό, καθώς τα χαρτιά της ήταν όλα «ΟΚ».

Η ομάδα λειτουργεί με τις καλύτερες συνθήκες και απόλυτο επαγγελματικό τρόπο και η παρουσία του Θόδωρου Ριζούλη αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο. Ο διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλών έχει διαμορφώσει μια υγιή κατάσταση, έχει οργανώσει τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση η ΕΕΑ να κάνει… μπλόκο στην συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League. Το πρόβλημα ήταν κάποιες χρονικές προθεσμίες που έπρεπε να τηρηθούν, καθώς τα χρήματα είχαν κατατεθεί κανονικά από την ομάδα.

Οι Θεσσαλοί πλέον μπορούν απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους, τον οποίο ούτως ή άλλως έχουν βάλει μπροστά εδώ και καιρό. Η διοίκηση θέλει να τελειώσει πρώτα απ’ όλα το θέμα του νέου προπονητή και σενάρια αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Ριζούλης δείχνει να έχει στο μυαλό του για την ώρα να δώσει τα κλειδιά στο δίδυμο Βαγγέλη Κουτσοκέρα- Γιάννη Τζήμα!

Και οι δύο άλλωστε είναι και έμπειροι και Λαρισαίοι. Ο Κουτσοκέρας έχει περάσει από την Ολύμπια Λάρισας, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο ενώ από πέρυσι  εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της Λάρισας, πλάι στον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Γιάννης Τζήμας είναι… παιδί της ομάδας και είναι πολύ έμπειρος, καθώς έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στους πάγκους.