Πριν από 2 μέρες τα ισπανικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει ότι τι η Murcia έχει βάλει στο μάτι τον James Webb της Λάρισας και ετοιμάζεται να τον αποκτήσει και τελικά τα σενάρια αυτά δικαιώθηκαν. Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός έκλεισε τελικά στην ομάδα της ACB και μετακομίζει εκεί αμέσως μετά το αποψινό (30/1) ματς με την ΑΕΚ,. το οποίο θα είναι το τελευταίο του με την φανέλα των Θεσσαλών και φυσικά το τελευταίο του για φέτος στην Ελλάδα.

Η Murcia έψαχνε για τον αντικαταστάτη του David DiLeo και εντόπισε τελικά τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του παίκτη των Θεσσαλών.

Ο Αμερικανός ήρθε τον Σεπτέμβριο στους Θεσσαλούς και μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο παίκτης της Λάρισας έχει παίξει φέτος (εκτός του ματς με την ΑΕΚ που είναι σε εξέλιξη την ώρα που γραφόταν τολ ρεπορτάζ αυτό)  σε 12 ματς με την ομάδα στην Basket League και έχει παραλίγο «διπλά νούμερα», καθώς έχει απολογισμό 12,83 πόντους και 9,75  ριμπάουντ. Ο Αμερικανός έχει επίσης 1,08 ασίστ και 1,08 κλεψίματα και μόλις 1,58 λάθη σε 33΄.46΄΄ λεπτά.

Στα 5 από τα 12 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα είχε πετύχει double – double.

Ο Αμερικανός είχε 14π., 7ριμπ., στο ματς με τον Κολοσσό. Είχε 15π., 14ριμπ., στο ματς με τον Άρη. Είχε 15π., 10ριμπ., στο ματς με το Περιστέρι. Είχε 12π., 13ριμπ., στο ματς με το Μεσολόγγι. Είχε 14π., 10ριμπ., στο ματς με τον Ηρακλή.