Ο προπονητής της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ σκιαγράφησε τα όσα έχουν γίνει ως τώρα  στην προετοιμασία της ομάδας και μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας σε αυτό το στάδιο.

Ο Γαβριήλ παραδέχτηκε ότι χάθηκε με το… μπέρδεμα που είχε γίνει με την ΕΕΑ (δεν επέτρεπε αρχικά στην ομάδα να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, εξαιτίας ενός μπερδέματος που είχε γίνει από λάθος με το ποσό του Μετοχικού Κεφαλαίου).

Ο Λίνος Γαβριήλ, ανέφερε αρχικά:  «Ήταν ένα διάστημα προσαρμογής για όλους μας, έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ελλήνων παικτών, ήρθαν κάποιοι από τους Αμερικανούς παίκτες και περιμένουμε και τους υπόλοιπους με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει».

Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να βάλουμε τις βάσεις για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας που είναι στις 26 του μήνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Τρικούπη, ματς το οποίο θα έχει να κάνει κυρίως με τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων, κάτι που είναι ερωτηματικό αυτή τη στιγμή. Άλλωστε πρόκειται για δύο νέες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η νέα προσπάθεια χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει.

Η αλήθεια είναι πως χάσαμε κάποιο χρόνο με την υπόθεση της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα και τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο».

Στο μεταξύ, οι Θεσσαλοί έχουν κλείσει τον τέως παίκτη του Ρεθύμνου Shaquille Goodwin, ο οποίος μάλιστα είναι ήδη στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος (2,06μ.) Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ είχε παίξει στους Κρητικούς τη σεζόν 2017-18.

Φέτος έπαιξε στην τουρκική Yalova και είχε μέσο όρο 8,8 πόντους και 11,1 ριμπάουντ.

 

 

#larisabc #larissa #larissabasketball Bread Factory Δηλώσεις Γαβριήλ Το πρώτο 10ήμερο προπονήσεων για την νέα…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020