Η Λάρισα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου (2,06μ.) Αμερικανού φόργουορντ, James Webb ΙΙΙ.Ο νέος παίκτης των Θεσσαλών έχει περάσει από το ΝΒΑ, ενώ έχει και μια «μαύρη σελίδα» στην καριέρα του, καθώς, είχε συλληφθεί μαζί με άλλον παίκτη, επειδή στο αυτοκίνητό τους είχε βρεθεί μαριχουάνα.

O Αμερικανός έχει παίξει 10 ματς στο ΝΒΑ με τους Nets έχοντας μέσο όρο 1,6π, 2,4 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ σε 12’.

Ο James Webb III έπαιξε στο NCAA με το North Idaho College και το Boise State University (είχε μέσο όρο στο Κολέγιο αυτό 15,8 πόντους, 9,1 ριμπάουντς και 1,4 κλεψίματα).

Δεν έγινε ντραφτ το 2016. Βρήκε ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Philadelphia 76ers, αλλά στη συνέχεια αγωνίστηκε στη θυγατρική τους ομάδα, Delaware 87ers.

Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στους Brooklyn Nets.

Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη Ευρώπη και έπαιξε στην Telekom Baskets Bonn.

Τον Νοέμβριο του 2019 επέστρεψε στις ΗΠΑ. Επαιξε στην G-League με τους Iowa Wolves έχοντας 13,8 πόντους, 8,1 ριμπάουντς και 1,8 ασίστ μέσο όρο.

Η σύλληψη για μαριχουάνα

Στις 23 Μαΐου του 2019 ένα περιπολικό σταμάτησε ένα αυτοκίνητο σε δρόμο στην πόλη Aventura της Νότιας Φλόριντας. Στον έλεγχο βρέθηκε μαριχουάνα μέσα στο αμάξι. Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν. Ο ένας ήταν ο νέος παίκτης της Λάρισας, ο James Webb ΙΙΙ. Ο άλλος ήταν ο τότε σέντερ των Suns και νυν παίκτης των Kings, o Richaun Holmes.

Οι δυο παίκτες πέρασαν το βράδυ στην… ψειρού και στη συνέχεια βγήκαν με εγγύηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας για την απόκτηση του James Webb III:

H ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του James Webb III.

Ο 27χρονος (19/8/93) αμερικανός forward (2.06 μ.) στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ αγωνίστηκε με το North Idaho College και το Boise State University,  με το οποίο κατέγραψε 15,8 πόντους, 9,1 ριμπάουντς και 1,4 κλεψίματα.

Το καλοκαίρι του 2016 έθεσε διαθεσιμότητα στο draft του ΝΒΑ. Αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο με τους Philadelphia 76ers και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη θυγατρική τους ομάδα, Delaware 87ers.

Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στους Brooklyn Nets και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς “μετακόμισε” στην Γερμανία και την Telekom Baskets Bonn.

Τον Νοέμβριο του 2019 επέστρεψε στην G-LEAGUE του ΝΒΑ, αυτή τη φορά για τους Iowa Wolves έχοντας 13,8 πόντους, 8,1 ριμπάουντς και 1,8 ασίστ μέσο όρο.

 

Ο JAMES WEBB III EN ΔΡΑΣΕΙ

 

 

TO POST ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Tags:
Λάρισα