Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν θα μείνει για πολύ καιρό το μόνο νέο πρόσωπο στην Λάρισα. Ο ερχομός του στον πάγκο (αντικατέστησε προ ημερών τον Λίνο Γαβριήλ) θα φέρει και αναδόμηση στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό οι Shaquille Goodwin και Ken Brown δείχνουν να οδεύουν στην έξοδο από την Λάρισα.

Οι δυο Αμερικανοί δεν έκαναν κάτι τρομερό ως τώρα. Η ομάδα από την άλλη έχει ξεκινήσει με το… αριστερό την σεζόν και είναι στο 1-6.

Η κακή πορεία έδειξε ότι η ομάδα χρειαζόταν αλλαγές. Η πρώτη έγινε με τον προπονητή και τώρα σειρά φαίνεται να παίρνει το ρόστερ και δη οι θέσεις των ξένων.

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως οι Shaquille Goodwin και Ken Brown είναι οι πιο αδύναμοι κρίκοι και όλα δείχνουν προς οδεύουν προς αντικατάσταση.

Ο Ken Brown δεν ήταν… κακός πάντως. Στα 7 ματς που αγωνίστηκε είχε μέσο όρο 10,14 πόντους με 50% (15/30) στα δίποντα, αλλά με το κακό 28,13% (9/32)στα τρίποντα, 1,43 ριμπάουντ, 3,43 ασίστ, 2,14 κλεψίματα, αλλά και 3 λάθη ανά αγώνα.

H ομάδα όμως, έχει πλέον πολύ κόσμο στα γκαρντ μετά τον ερχομό του Davion Berry και έτσι κάποιος πρέπει να φύγει και ο κλήρος μάλλον πέφτει στον Brown.

Από την άλλη κακό δεν μπορεί να πει κανείς και τον Shaquille Goodwin. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ σέντερ έπαιξε σε 6 ματς με τους Θεσσαλούς στην Basket League και είχε μέσο όρο 8,5 πόντους με 48,78% στα δίποντα (20/41), αλλά με το τραγικό 55% στις βολές (11/20), 6,3 ριμπάουντ, αλλά και 2,5 λάθη.

Η Λάρισα όμως, δείχνει να θέλει κάτι καλύτερο στους ψηλούς και για τον λόγο αυτό ο Goodwin δείχνει να ετοιμάζεται να φεύγει από τους Θεσσαλούς.