Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον από την Λάρισα ο Shaquille Goodwin. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν επισήμως το διαζύγιο με τον Αμερικανό σέντερ, ενώ ήδη είναι στην Ελλάδα ο αντικαταστάτης του, Wesley Gordon, o οποίος ξέρει καλά τα κατατόπια στην Basket League, καθώς έχει παίξει στο Ρέθυμνο.

Η απόφαση για τον Goodwin είχε παρθεί εδώ και καιρό και σήμερα πήρε πια και επίσημη μορφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας για το «διαζύγιο» με τον Shaquille Goodwin:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει με κάθε επισημότητα ό,τι ο Shaquille Goodwin αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας, ύστερα από λίγους μήνες παρουσίας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Αμερικανός σέντερ έπαιξε 6 ματς με την Λάρισα φέτος στην Basket League. Ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την σεζόν (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ απέναντι στον Παναθηναϊκό και 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, απέναντι στην ΑΕΚ), αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του άρχισε να πέφτει. Ο Goodwin είχε μέσο όρο σε αυτά τα 6 ματς 8,5 πόντους (με 48,78% στα δίποντα και μόλις 55% στις βολές), 6,33 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,67 κοψίματα σε 21΄.54΄΄.

Όπως είπαμε στην αρχή η ομάδα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Wesley Gordon, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στη ομάδα.

Ο 26χρονος (2,06μ.) Αμερικανός σέντερ ξέρει τα κατατόπια εδώ, καθώς είχε παίξει στο Ρέθυμνο την σεζόν 2019-20 και είχε μέσο όρο στο πρωτάθλημα 8,1 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,3 κοψίματα.

Φέτος ο Gordon ήταν στην Γαλλία και έπαιζε στην ESSM Le Portel.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει με κάθε επισημότητα ό,τι ο Shaquille Goodwin αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας,…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020