Ο παίκτης της Λάρισας, Σπύρος Μούρτος, μίλησε μέσω του blog που έχει στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή (5/12, 17:00) μάχη με τον Κολοσσό.

Ο Μούρτος δεν έμεινε όμως, μόνο σε αυτό. Ο παίκτης των Θεσσαλών έκανε αναφορά και στην ολομέτωπη «επίθεση» που είχε κάνει ο Covid-19 στην Λάρισα, η οποία είχε πολλά κρούσματα του ιού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο παίκτης της Λάρισας, Σπύρος Μούρτος:

«Επιτέλους αγωνιστική δράση. Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και εμείς ως παίκτες – επιτελείο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές μας έφεραν αντιμέτωπους με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εκεί όπου δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας.

Τα παιχνίδια αυτά μας βοήθησαν να παρατηρήσουμε τις αδυναμίες μας και να εργαστούμε πάνω σε αυτές, έτσι ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στις επόμενες προκλήσεις και να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας.

Με το πέρασμα των εβδομάδων συνειδητοποίησα πως πέραν από το αγαπημένο μας άθλημα, σε πρώτο πλάνο μπαίνει η υγεία των αθλητών, του επιτελείου, αλλά και των πολιτών. Στην ομάδα αντιμετωπίσαμε πολλά περιστατικά covid-19, τα οποία μας βοήθησαν να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το θετικό που βγήκε από τη «μάχη» είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς και επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα της Basket League με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό της Ρόδου.

Την περσινή περίοδο πήραμε δύο σημαντικές νίκες, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν ιδιαιτερότητες τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Η γηπεδούχος ομάδα έχει γευτεί μόλις μία επικράτηση σε πέντε ματς και θα μας πρεσάρει αρκετά μέσα στην έδρα της, εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να εμφανίσουμε την ποιότητα που διαθέτουμε στο παρκέ και να φτάσουμε στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς».